top of page

Bedankt voor je Inschrijving!

Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap gezet om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten.

Wat nu?

1. Check je e-mail: Binnen enkele minuten ontvang je een welkomstmail met alle details over onze gratis 5-daagse challenge "5 dagen challenge versterk van thuis uit het zelfvertrouwen van je kind". Controleer je inbox (en vergeet niet om je spammap te controleren!).

2. Markeer je agenda: Zorg ervoor dat je elke dag wat tijd vrijmaakt om samen met je kind aan de oefeningen deel te nemen. Dit zal een waardevolle en leuke ervaring zijn voor jullie beiden.

3. Sluit je aan bij onze facebook groep: Je bent nu onderdeel van een warme en ondersteunende groep ouders die allemaal hetzelfde doel hebben: hun kinderen helpen groeien in zelfvertrouwen. Deel je ervaringen, stel vragen en krijg extra tips in onze exclusieve Facebook-groep 

Ontdek "Jollity dagboek -Op stap met Marcel" - Het Dagboekje dat Jouw Kind Inspireert en Ondersteunt!

Wil jij direct aan de slag met jouw kind?

Met ons Jollity dagboek - "Op stap met Marcel" kan jouw kind...

  • Zelfvertrouwen stimuleren: Marcel de pony helpt kinderen om hun zelfvertrouwen te vergroten door hen te begeleiden bij het reflecteren op hun dagelijkse ervaringen en successen.

  • Kwaliteiten en talenten ontdekken: Door middel van leuke opdrachten en vragen helpt Marcel kinderen om hun unieke kwaliteiten en talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

  • Creativiteit en zelfexpressie uiten: Met ruimte voor tekenen, kleuren en schrijven kunnen kinderen hun creativiteit ontplooien en hun gedachten en gevoelens op een unieke manier uiten.

  • Vriendschap en empathie bevorderen: De opdrachten en vragen in het dagboekje helpen kinderen om na te denken over hun interacties en relaties, wat hun emotionele intelligentie en empathie bevordert.

Wat Kun Je Verwachten?

  • Dagelijkse Vragen en Opdrachten: Betrokken vragen die je kind helpen om hun dag te reflecteren en hun gevoelens te delen op een toegankelijke en leuke manier.

  • Tekensessies: Ruimte voor kinderen om hun avonturen te tekenen en daarmee hun verhalen visueel tot leven te brengen.

  • Drie Weken Plezier: "Op stap met Marcel" biedt genoeg materiaal voor drie weken vol dagelijkse activiteiten en reflecties, waardoor kinderen steeds weer nieuwe dingen kunnen ontdekken.

  • Direct Beschikbaar als Download: Geen wachttijd! Zodra je het dagboekje bestelt, kun je het direct downloaden en kan je kind meteen beginnen met zijn of haar avontuur met Marcel.

Voor Wie is het dagboek?

Dit dagboekje is perfect voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het is een geweldig hulpmiddel voor ouders die hun kinderen willen helpen bij hun emotionele groei, en voor kindercoaches die op zoek zijn naar creatieve en effectieve manieren om kinderen te begeleiden.

Geef Jouw Kind de Kans om te Groeien met Marcel!

Investeer in de emotionele en creatieve ontwikkeling van je kind met "Op stap met Marcel". Het dagboekje biedt meer dan alleen een plek om te schrijven – het biedt een waardevolle vriend voor elke dag. Bestel nu en zie hoe Marcel jouw kind inspireert en ondersteunt!

Bestel Nu en Begin Vandaag Nog met het Avontuur!

Directe Download: Geen wachttijd, druk vandaag af en start komende maandag al!

bottom of page