top of page

Zorgboerderij / time- out / dagbesteding

Speciaal voor jouw kind

Wij zijn er voor alle kinderen uit de basisschool en middelbare school. In het bijzonder voor kinderen die op school vastlopen of overprikkeld raken door alles wat er op hen afkomt. Of dit nu voor een korte of langere periode is, bij ons is ieder kind welkom. Wij kijken niet naar labels, ieder kind is uniek en telt mee!

Een veilige haven

Als je kind behoefte heeft aan een of meerdere Time-Out dagen, dan staan wij voor je klaar. Het begint allemaal met een kennismakingsgesprek. Hierbij kijken we of er een klik is tussen jouw kind en ons. Vertrouwen en een veilig gevoel zijn voor ons het allerbelangrijkste! In overleg kunnen we kiezen voor halve dag(en), wekelijks of zelfs meerdere keren per week. Samen kijken we wat het beste past bij de behoeften van jouw kind.

Actief op de mini- beleefboerderij en in de natuur

Samen steken we de handen uit de mouwen op de mini- beleefboerderij. Onder begeleiding gaan we aan de slag met de dagelijkse taken zoals het voeden en verzorgen van de dieren, maar ook het trainen van de dieren. Daarnaast trekken we erop uit in de natuur en laten we onze creativiteit de vrije loop. Gedurende de dag werken we samen met jouw kind aan het zelfbeeld, welzijn en mindset. Een unieke combinatie van leren en beleven!

De kracht van rust

Een overprikkeld kind kan moeite hebben met leren, ontwikkelen en groeien. Onze Time-Out dagen bieden een adempauze. Een moment waarop jouw kind de kans krijgt om rust in het hoofd te vinden. Vanuit die rust kan jouw kind weer verder groeien en bloeien!

Wanneer zijn we er voor je?

We zijn er voor jou en je kind op maandag, donderdag en vrijdag van 9u30-12u. Wij zijn een rechtstreeks toegankelijke zorgboerderij dit wil zeggen dat mensen zich rechtstreeks bij ons kunnen aanmelden. Daarnaast werken we ook samen met Steunpunt Groene Zorg vzw.

Een plekje op onze zorgboerderij is helaas niet gratis. We zijn genoodzaakt om een vergoeding te vragen. 

bottom of page