top of page

Hof Ten Doornveld

Leer, ontdek en geniet

IMG-20190708-WA0004.jpg

Welkom bij Hof Ten Doornveld

Waar we mens en dier centraal stellen! Bij ons geloven we in de kracht van samenwerking tussen mens en paard om positieve veranderingen teweeg te brengen. Tijdens onze sessies maken gebruik van hippotherapie, waarbij paarden optreden als co-coaches om kinderen te begeleiden die dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Wat doen we?

"Ontdek de ware betekenis van verbondenheid - Mensen en dieren, één prachtige combinatie!"

Hippotherapie

Ontdek de kracht van hippotherapie - een benadering die paarden inzet als co- coaches. Met hun unieke interactie stimuleren ze vaardigheden en vergroten ze zelfvertrouwen, wat leidt tot positieve veranderingen op fysiek, emotioneel en sociaal gebied. Benieuwd hoe onze sessies er aan toe gaan? 

Voor wie?

  • Emotionele klachten: angst, depressie, weinig zelfvertrouwen, faalangst

  • Gedragsmoeilijkheden

  • Ontwikkelingsstoornissen autismespectrumstoornis

  • Sociale moeilijkheden

klik hier voor meer info

Visie

Ieder kind verdient een eigen plek in onze maatschappij. Helaas krijgen veel kinderen niet de aandacht en steun die ze nodig hebben. Onze samenleving lijkt te snel te gaan en verwacht dat kinderen perfect passen binnen een ideaalbeeld. Maar de realiteit is anders: steeds meer kinderen hebben extra ondersteuning nodig.

 

Als coach, geloof ik dat het mijn taak is om er te zijn voor deze bijzondere kinderen en jongeren. Ik help hen hun unieke plek in de wereld te vinden. Door te focussen op hun individuele behoeften en talenten, kunnen we werken aan een toekomst waarin zij niet alleen geaccepteerd worden, maar ook kunnen floreren.

 

Elk kind heeft iets prachtigs te bieden en verdient de kans om op zijn eigen tempo te groeien en te schitteren. Samen kunnen we bouwen aan een samenleving waar ieder kind zich gewaardeerd voelt, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomen.

 

Laten we stoppen met haasten en meer tijd nemen voor onze kinderen. Laten we luisteren naar wat ze nodig hebben en hen ondersteunen in hun ontwikkeling. Want alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat elk kind zijn eigen plaats vindt in onze maatschappij.

received_2085777538392558[396].jpeg
Contact

Contact

Hof Ten Doornveld

Doornveldweg 46

1740 Ternat

Tel 0475/91.99.76

hoftendoornveld@gmail.com

Stay Connected

  • Facebook
  • Instagram

Facebook

Instagram

Laat van je horen

Bedankt! We nemen spoedig contact met je op.

bottom of page