top of page

Kindercoaching

Meestal komt de hulp die je nodig hebt uit onverwachte hoek.

Ontmoet Emma, uw toegewijde Kindercoach

Welkom! Ik ben Emma, uw gespecialiseerde kindercoach. Mijn missie? Kinderen helpen om terug te keren naar hun kern, om het pure, onbezorgd plezier van het kind-zijn te herontdekken. Ik geloof dat elk kind het verdient om vrij te zijn van stress, druk en angst.

Op onze sfeervolle mini-beleefboerderij creëren we een omgeving waarin kinderen hun ware potentieel kunnen ontplooien. Hier kunnen ze hun kracht terugvinden en de wereld met zelfvertrouwen tegemoet treden. Voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Ontdek de unieke schatten in je kind

Elk kind is een schatkist vol met unieke eigenschappen, talenten en kwaliteiten. Deze schatten zijn onmisbaar en vormen de sleutel tot het ontdekken van hun unieke 'IK'. Dit is de krachtigste tool die een kind altijd bij zich heeft, zowel nu als in de toekomst. Met deze tool kan elk probleem aangepakt worden, gebaseerd op zelfacceptatie en zelfvertrouwen.

Laat je kind stralen in zijn/haar kracht

Hoe geweldig zou het zijn als je kind weer in zijn of haar krachten kan geloven en zelfvertrouwen kan opbouwen door positieve ervaringen te creëren. Dit kan allemaal gerealiseerd worden door ervaringen op te doen tussen de dieren, creatief bezig te zijn en te genieten van de rust en verbinding die de natuur biedt.

Het is een moment van rust om bewust te zijn van het huidige moment.

Focus op de kwaliteiten van je kind

Als coach leg ik de nadruk niet op het probleem, maar juist op de unieke kwaliteiten van het kind. Op een toegankelijke manier leer ik hen nieuwe vaardigheden aan en laat ik kinderen en jongeren met de juiste methodes ontdekken welke krachtige eigenschappen ze al bezitten. Samen oefenen we hoe deze kwaliteiten kunnen worden ingezet in uitdagende situaties.

De helende band tussen mens en dier

Het is bewezen dat een goede band tussen mens en dier helend kan werken. We knuffelen met dieren, leren hoe we met ze om kunnen gaan en laten ons coachen door hun gedrag. Het respectvolle contact met dieren kan ons zoveel leren...

Werken met dieren bevordert het zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, brengt rust, stimuleert het verantwoordelijkheidsgevoel en biedt structuur. Het is belangrijk dat er een klik is met de dieren en dat je openstaat om van ze te leren.

Dieren 'spiegelen' met hun lichaamstaal hoe je je voelt. Ze oordelen nooit en hebben je onvoorwaardelijk lief. Een betere therapeut kun je je niet wensen.

Afhankelijk van de vraag die we ontvangen, gaan we samen op zoek naar de juiste klik met de dieren en bekijken we welke weg we samen willen bewandelen. Voel je vrij om contact op te nemen voor vragen en informatie over coaching met dieren.

IMG_20230103_133027_01[1578].jpg
bottom of page