top of page

Hof Ten Doornveld

Adres

Doornveldweg 46

1740 Ternat

  • Facebook
  • Instagram

Contact

0475/91.99.76

Over de locatie

De sessies hippotherapie gaan door in een natuurlijke omgeving, waar kinderen kunnen genieten van het contact met dieren en de schoonheid van de natuur.

- GEEN reguliere rijlessen

Hoe gaan we tewerk?

We starten met een intakegesprek, dit is de eerste stap om duidelijkheid te krijgen over de hulpvraag en om onze doelstellingen te bepalen. We hechten veel waarde aan dit gesprek, omdat het ons in staat stelt om een gepersonaliseerd plan op te stellen dat past bij de behoeften en capaciteiten van het kind.

Nadien starten we met de sessies. Het is belangrijk om te benadrukken dat we het tempo van het kind volgen. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen leerstijl en tempo. We geloven dat door het kind centraal te stellen en zich op zijn gemak te laten voelen, we de beste resultaten kunnen behalen.

Bij ons werken we in trajectvorm, waarbij we regelmatig terugkoppeling geven aan jou als ouder. Dit is een essentieel onderdeel van ons proces, omdat het ons de mogelijkheid geeft om samen te bespreken hoe het gaat.

Ons doel is om jouw kind optimaal te begeleiden en succesvolle resultaten te behalen. Door middel van een duidelijke intake, aandacht voor het tempo van het kind en regelmatige terugkoppelmomenten met jou als ouder, streven we naar een effectieve begeleiding die past bij de individuele behoeften van jouw kind.

IMG-20220630-WA0015_edited.jpg

Tarieven

Waarom werken in trajectvorm de voorkeur heeft:

Elk kind is uniek, en daarom is het werken in trajectvorm de ideale aanpak. Een traject biedt maatwerk en flexibiliteit, waardoor elk kind de ondersteuning krijgt die het nodig heeft.

In ons traject is het belangrijk om ouders volledig te betrekken bij de ontwikkeling van hun kind. Naast de sessies voor jouw kind, bieden we ook regelmatige terugkoppelmomenten naar jou als ouder toe. Dit stelt ons in staat om samen te werken en ervoor te zorgen dat jij op de hoogte blijft van de voortgang en het welzijn van je kind.

 

Bovendien bieden wij onbeperkte bericht WhatsApp-ondersteuning gedurende het hele traject. Dit betekent dat je altijd contact met ons kunt opnemen wanneer je vragen hebt of behoefte hebt aan advies. We begrijpen dat het een uitdagend kan zijn, en we willen er zijn om je te ondersteunen, zelfs buiten de sessies om.

 

Om ervoor te zorgen dat je goed geïnformeerd bent over wat er tijdens de sessies gebeurt, ontvang je na elke sessie een online verslag van de activiteiten en de voortgang van jouw kind. Op deze manier kun je betrokken blijven bij hun groei en ontwikkeling.

Mama  T.W. Tibo 9jaar

Wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik bij jou terecht ben gekomen. Tibo heeft door jouw rustige aanpak grote stappen vooruit gezet. 
bottom of page